fredag 22. januar 2010

Ferie for alle påsken 2009


Har du noen gang hatt ferie? Bare pakket sammen og dratt hjemmefra for å nyte noen dager i stillhet, oppleve noe eller kanskje besøke familien? Sannsynligheten for at du svarer ja på et slikt spørsmål er stor, og mange vil nok si: "Selvfølgelig har vi det." Vel for mange er det ikke en selvfølge at de kan reise på ferie, det er ganske mange familier som rett og slett ikke har råd til slik luksus som mange av oss tar som en selvfølge.

Røde Kors har i mange år arrangert ferieopphold for familier med presset økonomi slik at barna kan få oppleve hvor fint det er å ha ferie og komme seg ut blant andre barn. Også i år skal Troms Røde Kors arrangere en slik ferie. Den starter 26. mars, helgen før påske.

Har du lyst til å bidra slik at disse barna får oppholdet sitt også i år? Røde Kors er avhengige av frivillige for å få alle brikkene på plass og enkelte arrangement har stått i fare for å ikke kunne arrangeres på grunn av for få frivillige. Det er lite heldig når det er fullbooket og familier står på venteliste.

Synes du det er gøy å være sammen med barn og drive aktiviteter er det bare å melde seg. Det kan gjøres på flere måter:

  1. Ring til Heidi Kristiansen på Røde Kors kontoret på Haraldvollen: 778 30376
  2. Send en mail til Heidi: heidi.kristiansen@redcross.no
  3. Meld deg inn på arrangementet via facebook så tar Heidi kontakt med deg:
Du kan lese mer om arrangementet her: http://www.rodekors.no/Vart_arbeid/barn_og_unge/Ferie_for_alle/
Påmeldingsskjema finner du her: http://www.rodekors.no/pages/8539/0701Frivilligepameldingffa.doc

Lykke til :)

Ingen kommentarer: